If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
здравейте колеги,в средата на седмицата си купих 166 2,0 турбо V6 205 коня.Единственото нещо,което трябва да сменя е маслото й,но не знам какво да взема,някакви препоръки?
Да ползвам темата на колегата,досега карам с 10W60 Castrol Edge,не че не съм доволен от маслото но аз съм си такъв,винаги искам да пробвам и друго нещо та съм се насочил към тези два варианта,някой има ли поглед върху тези две масло,кое бихте ми препоръчали и по добро ли е от Кастрола?Някъде бях чел тук май във форума че цистерни с отработено масло пътували към завод на Аджип в Румъния?Друго,аз мо махам на 10К.не биж карал с него 15к пък камо ли 20к. колкото мисля че му дават. http://www.motorni-masla.net/index.p...oducts_id=3888 http://www.motorni-masla.net/index.p...oducts_id=3888
П.С С Кастрола разхода на масло ми е съвсем приемлив 1.5 литра за 10К.
Карах един сезон с такова и нямах проблем. Купих го от колега от форума. Сега обаче карам с друго. На следващата смяна ще сипя кастрол като твоя. Въобще всяка смяна на масло при мен е с различно, карал съм със Selenia Racing, Agip 4T Racing, Liqui Moly Racing и сега ще пробвам кастрола. Разход от 1.5л на доливане въобще не е много нормален, освен ако постоянно не я пържиш във високите или имаш избил семеринг/гарнитура.
Абе немога ка кажа че не я вкарвам често във високите обороти,но не и постоянно.Да имах теч от гарнитурите на капаците на клапаните които смених своевременно и може да не съм коректен в точното количество масло което е изяла двуглавата ламя,но и толкова да е не е страшно,все пак събира 6 литра и доливане от 1.5 литра за 10к.на кола която е на години и километри които само бог знае колко са е в границите на нормалното според мен.Ти от кое от изброените масла си най доволен и защо реши да пробваш с Кастрол?
П.С Ако искаш за да не е реклама ще ти пратя на лично кординатите на фирмата от която го взимаме повечето тук във форума,те твърдят че го внасят от Германия и аз се надявам че това е така,аз лично съм доволен от маслото,но както споменах по горе моите мотиви са други.
Някъде бях чел тук май във форума че цистерни с отработено масло пътували към завод на Аджип в Румъния?
Принципно мисля че доста повече пътуват до Турция, където търпят някаква химична преработка, филтрация или каквото и да е там, слагат им се някакви добавки за да не е без хич и се налива от един маркуч във всякакви варели със марките на всякакви известни и прочее марки.......
И това е нещо което съм видял с очите си......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Абе немога ка кажа че не я вкарвам често във високите обороти,но не и постоянно.Да имах теч от гарнитурите на капаците на клапаните които смених своевременно и може да не съм коректен в точното количество масло което е изяла двуглавата ламя,но и толкова да е не е страшно,все пак събира 6 литра и доливане от 1.5 литра за 10к.на кола която е на години и километри които само бог знае колко са е в границите на нормалното според мен.Ти от кое от изброените масла си най доволен и защо реши да пробваш с Кастрол?
П.С Ако искаш за да не е реклама ще ти пратя на лично кординатите на фирмата от която го взимаме повечето тук във форума,те твърдят че го внасят от Германия и аз се надявам че това е така,аз лично съм доволен от маслото,но както споменах по горе моите мотиви са други.
Знам от къде го вземате, но все пак ако може прати координатите за да си сверя . Иначе реших да пробвам кастрол заради хубавата цена, 90лв за пет литра е чудесно за мен. За ликито платих 130. Аджипа ме съмнява да е менте, колегата работи директно с вносителите, даже ми намери масло и за мотора. Аз лично съм доволен, а и маслото мина през доста тежка експлоатация, цяла зима го жулих на къси разстояния и по едно време миришеше много на бензин. Между другото вече се казва Eni I-Ride Moto GP.
Румънския баркод е 594, Франция е 30-37, Германия е 400-440, Турция е 869.
В секцията на Total 10W50 излиза снимка на опаковката на 10W40, чийто баркод е френски! Няма снимка на баркода на Total Racing, та да не се окаже, че е румънски!
Румънския баркод е 594, Франция е 30-37, Германия е 400-440, Турция е 869.
В секцията на Total 10W50 излиза снимка на опаковката на 10W40, чийто баркод е френски! Няма снимка на баркода на Total Racing, та да не се окаже, че е румънски!
на моята 2.4 съм с тотал 7000 10/40 и съм страшно доволен зимай тотал няма да съжеляваш
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Аз винаги съм карал с мотул 8100 5в40, и мисля че това е едно от наи хубавите масла, но последната смяна ми беше с Енеос 10в40, защото едни колеги ми го подариха и така, разход няма няма тропане на повдигачи а вече е на 8000 и мисля сега пак от енеоса да сипя че е много по евтино от мотула пък и от завода и дават 10в40, а газ и давам много..
Comment